En kurs i mirakler Avkodad #1

En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout

Jag visste att jag inte skulle klara av En kurs i Mirakler (EKIM) pga omfattningen, den är enorm! Men jag är ändå nyfiken på den så jag köpte ”En kurs i mirakler På lätt sätt” men jag har inte läst ut den. Det kan bero på tajmingen, jag kanske inte skulle läsa den då helt enkelt. Men så dök denna upp, som enligt beskrivningen är skriven på ett humoristiskt och underhållande sätt så kunde jag inte låta bli. Så nu gör jag ett nytt försök.

Jag planerar att läsa en lektion per dag, så som boken är utformad. Och om inspirationen finns skriva om det.

Lektion nr 1: Ingenting jag ser betyder någonting.
Lektionen går ut på att jag ska se mig omkring i en minut och tänka att saker jag tittar på betyder ingenting.
Lektionerna kan kännas märkliga men som Kursen säger: ”Du behöver inte tro på det. Du behöver inte ens gilla det.”.

Så jag gör som boken beskriver. Jag sitter i soffan i vardagsrummet och kikar runt och säger: Det där löpbandet betyder ingenting. Den där vackra krukan betyder ingenting. Den där moodboard-tavlan jag gjort betyder ingenting. Den här soffan betyder ingenting osv och jag undviker att titta på lilla Primus som ligger och sover i soffan. För där går min gräns! 🙂

Nu är det snart dags att sova så jag passar på att säga God natt och sov gott var du än är <3

Med kärlek
Helene

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *