En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #2

Kursen menar på att det är vi människor som bestämmer hur vi vill leva, och hur vi uppfattar vår omgivning. Och detta gör vi med ett bagage från vår uppväxt med andras sanningar och uppfattningar som vi fått lära oss som barn och som vi då anammat som vår egen sanning utan att ens reflektera över det.

Men det som egentligen är det största problemet är att vi lägger tid och fokus på det vi INTE vill ha, som t ex problem och oro över det som kan hända. Men detta kan tränas bort med hjälpa av nya vanor och medveten träning. För om man vill ha en förändring kan man inte fortsätta göra som man alltid gjort.

Lektion 2: ”Jag har givit allt jag ser all den mening som det har för mig”

Okej, nu är det min tur. Jag sitter återigen i vardagsrummet och tittar runt. Jag skapar just nu en innebörd i ett vackert gammalt hörnskåp, min moon-board tavla som jag gjorde i början på året, ett par vackra gamla konsolhyllor, en figurin som heter ”Bältesspännaren”, öppna spisen, en cool gipstavla, mitt löpband, massagefåtöljen …. oh my god jag kan nog hålla på i all oändlighet! Hm, kanske är jag lite väl fäst vid mina saker och mitt hem?

Nu passar det att nämna vad rubriken för den här lektionen säger:
”Knäppgökar är vi allihopa”
Ha ha ha jag jag är nog också en knäppgök hi hi

Som jag känner nu så gör det mig ingenting jag jag ger en mening till så många saker men jag är öppen för att jag kommer att känna annorlunda ju längre jag kommer i min resa med ”En kurs i mirakler Avkodad”.

Hur är det för dig? Är du som jag eller tvärtom?

Oavsett Knäppgök eller inte så önskar jag dig en alldeles fantastisk dag!

Med kärlek
Helene

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *