En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #3

”Eftersom mina inrotade övertygelser domineras av rädsla, separation och begränsningar, och eftersom min hjärna letar efter bevis för sina övertygelser, kollapsar jag den våg som ger stöd åt övertygelserna. När vågen väl kollapsat har jag inga andra möjligheter längre.
När jag lämnar över över mina gamla övertygelser (jorden är platt, bordet är ogenomträngligt, det jag inte kan se fysiskt existerar inte) blir det plats för en ny, vänligare och mer kärleksfull verklighet inom mig.”

Lektion 3: Jag förstår ingenting jag ser (i det här rummet, från det här fönstret osv).

Som vanligt sitter jag i soffan i vardagsrummet och tittar mig omkring och säger: jag förstår inte den här soffan, jag förstår inte den öppna spisen, jag förstår inte skänken, jag förstår inte Primus (nu fick han vara med hi hi), jag förstår inte mattan osv.

Känns bättre än de första två lektionerna. Faktiskt nu när jag tänker efter så var den första lektionen svårast, den andra var lite lättare och den här känns lättast hittills.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *