En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #3

Kursen menar på att med tanke på att vårt samhälle har lärt oss att låta den logiska delen i oss styra våra liv så är det lätt att fastna i rädsla, oro och begränsningar. Och vi letar ständigt efter bekräftelser för att det är sant. Så vi fokuserar på att se det vi alltid sett. På det sättet vet både du och jag att det inte kommer ske nån efterlängtad förändring.

För att släppa det behöver vi rasera det, och sen lära oss på nytt. Varmt välkommen till den tredje lektionen i EKIM Avkodad.

Lektion 3: Jag förstår ingenting jag ser (i det här rummet, från det här fönstret osv).

Som vanligt sitter jag i soffan i vardagsrummet och tittar mig omkring och säger: jag förstår inte den här soffan, jag förstår inte den öppna spisen, jag förstår inte skänken, jag förstår inte Primus (nu fick han vara med hi hi), jag förstår inte mattan osv.

Känns bättre än de första två lektionerna. Faktiskt nu när jag tänker efter så var den första lektionen svårast, den andra var lite lättare och den här känns lättast hittills.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *