En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #4

Jag älskar mig själv

”Säg upp den negativa kommittén som har möten i huvudet.”

Nån som känner igen sig? Det ständiga pladdret i huvudet, som att jämt och ständigt vara uppkopplad till en pod dygnet runt. En pod som inte alltid är så snäll heller. Fy fasiken vad jag skulle bli tokig.

Det mesta av det som pågår i tankarna förtjänar inte din uppmärksamhet. Det är en tröttande och skrämmande tidsmaskin.”

Jim Carrey

Lektion 4: Dessa tankar betyder ingenting.
I en minut eller två lägg märke till tankarna i huvudet.

Denna övningen gjorde jag upprepade tillfällen under dagen för jag tyckte väldigt mycket om den, och det bästa var att den gjorde mig uppmärksam på hur mycket negativa tankar jag tänkte om min kropp. Jag har inte varit så fysiskt aktiv de senaste månaderna och det har resulterat i att jag gått upp i vikt. Inte en skön känsla men det värsta är mina tankar! Fy! det är sånt jag inte skulle säga till nån! Nä, nu får det vara nog!

Affirmation:
Jag älskar mig själv!
Jag är underbar som jag är!

Sådär, nu känns det genast bättre hi hi

Med kärlek (till er och mig)

Helene

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *