En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #5

Lektion 5 – Jag är aldrig upprörd av den anledning jag tror.
På senare år har jag på riktig förstått vad det handlar om när någon säger att det där handlar inte mig, det handlar om dem. Och det som jag uppfattar som problem har med mig att göra, inte med andra. Det handlar om mina föreställningar och om jag tittar inåt efter svaret så läker jag. Men om jag fortsätter lägga fokus på min omvärld så kommer jag alltid fortsätta hitta anledningar till upprördhet.

Tre eller fyra gånger idag uppmanas jag söka inom mig efter källor till oro, rädsla, nedstämdhet eller liknande. Och när jag hittar det ska jag tänka att ”jag är inte upprörd av den anledning jag tror.”

Jag hade en riktigt bra och glad dag så det var inte många tillfällen till att tänka ”oavsett hur det ser ut så är orsaken inte det jag tror”. Men jag gillar tankesättet, det innebär ju att jag kan förändra allt i mitt liv. Jag är aldrig ett offer för omständigheterna, eller maktlös, för allt handlar om mig och hur jag ser på saker och ting. Det är saker jag känner till men jag behöver bli påmind om det. Älskart!

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *