En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #6

”Jag blir aldrig fri på riktigt förrän jag släpper taget om villfarelsen att det finns bovar”.

Lektion 6: Jag är upprörd därför att jag ser någonting som inte finns.

”Så visst, jag kan jobba på att övervinna den onda, bovarna, problemen eller så kan jag träna om sinnet så att jag ser en annan verklighet. Påminn mig själv 3 ggr om dagen att precis som filmerna inte är verkliga så är de problem jag tror mig se i min värld bara hologram som inte förändras genom att jag bekämpar dem utan genom att jag tränar om sinnet så att jag ser dem på ett nytt sätt.”

Jag vet ju att allt handlar ju om hur vi ser på saker och ting. Vissa människor ser ju problem och elände överallt medans andra fokuserar på det positiva istället.

Men det är ändå lite knepigt tycker jag. För om jag exempelvis blir upprörd över våra politiker, så ska jag tänka att det finns inget att bli upprörd över, det är inte verkligt det är bara hologram så jag behöver se på det på ett nytt sätt. Hm …. behövs en funderare på detta.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *