En kurs i mirakler Avkodad – Pam Grout #7

Oh shit, jag har lyckats strida mot upphovsrättslagen! Genom att skriva exakt som det står i boken. Det får man inte göra! Ajabaja Helene.
Jag fick ett meddelande igår från Livsenergi som påtalar detta på ett väldigt snällt och trevligt sätt. Så nu har jag lärt mig nåt nytt. Jag får referera till boken men jag ska skriva min egen tolkning av varje lektion.

Lektion 7: Jag ser bara det förflutna i …..

Jag tyckte ju lektion nr 6 var knepig och författaren skriver att det är många som tycker det. Så hon förtydligar att det handlar inte om att avfärda tragedier eller brott utan det handlar om att uppleva nuet, att uppleva det unika i detta ögonblick som är unikt och då allt är möjligt.

Personligen så känns den här övningen mycket lättare och jag är glad att den kommer efter den förra som kändes omöjlig. Nu är jag lite närmare att förstå vad som menas.
Så jag ser mig omkring och gör övningen.
– Jag ser bara det förflutna i den här datorn.
– Jag ser bara det förflutna i den där byrån.
– Jag ser bara det förflutna i den där klockan.

Plättlätt! Ha, nu känns det bra igen :). I´m still going strong med EKIM Avkodad.

Du kanske även gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *