ICT-utbildning

Logga ICT under utb

Just nu går jag två utbildningar hos Malin Henriksson Pratt. Den första utbildningen startade oktober förra året och skulle avslutats i våras men pga den rådande pandemin så har avslutningshelgen skjutits upp. Men nu första helgen i september är det äntligen dags för den sjunde och avslutande delen. Jag ser mycket fram emot det, både att äntligen få träffa mina kära kurskompisar men också för att bli klar med den.

I juni så beslutade jag mig för att hoppa på påbyggnadsutbildningen som ger mig fördjupade kunskaper i medberoende och narcissism. Helgen som var hade vi redan kommit till den femte delen, även den utbildningen består av sju delar.

Att gå utbildning hos Malin är en life-changer. Det som hänt med mig under det år som snart gått kan jag inte gå in på här för det skulle bli ett alldeles för långt inlägg. Men jag har bestämt mig för att dela det jag kan här på hemsidan, både i korta videos och i textform. Och kanske kan det ge dig en klarare bild av vad du vill släppa taget om.

ICT står för Instant Change Therapy och är Malin Henrikssons Pratt egenutvecklade metod för att läka trauman och sår som vi är medvetna eller omedvetna om. Det gör inget om du inte minns, verktygen fungerar ändå. Verktygen är kraftfulla och djupgående med nästintill magiskt snabba resultat. Det som krävs att är vilja och våga.

Här kan du läsa mer om ICT

Är du nyfiken att prova? Jag tar emot övningsklienter till ett reducerat pris så passa på!

Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka tid.

Med värme <3

Helene

Du kanske även gillar