Minna

Minna

En medlemssida för dig som vill ...

Jag 202103122
Namnet Minna ligger mig väldigt varmt om hjärtat, det var det jag kallade mig själv när jag var liten. Nånstans för väldigt länge sen tappade jag bort mig själv i andras sanningar och behov.

Mitt liv har kantats av relationer till narcissister. Genom att läka trauman och sår från barndomen är jag nu medveten om vad jag utsätts för eftersom jag har slutat förneka när personer som står mig nära behandlar mig illa.

Min intention med denna medlemssida är att skapa en trygg och kärleksfull plats där jag delar med mig av min egen resa och hur jag har gjort för att hitta tillbaka till mig själv.

Minna är för dig som också tappade bort dig själv för att du inte fick vara den du var ämnad att vara när du växte upp. Och som tröttnat på destruktiva relationer som mestadels handlar om att ta ge men inte få.

Genom att släppa taget om det som inte är ditt som du burit med dig sen barndomen får du starkare kontakt med ditt inre och ditt liv kommer att förändras.

Jag ser fram emot att få bidra till att du hittar tillbaka till dig själv och din sanning.

Bli medlem idag för 49 kr

Som medlem får du ett månadsabonnemang som du när som helst kan avbryta. Priset avser den första månaden, därefter 79 kr per månad. I månadsabonnemanget ingår: