Livscoaching

Känner du att ekorrhjulet snurrar på och du hinner inte med det du vill göra? Har du tappat bort dig själv på vägen, kanske du ditt lever ditt utifrån andras och samhällets krav och förväntningar? Känner du rätt ofta en tomhet trots att allt till det yttre är bra? Har du en obestämd längtan efter något mer? Bär du på en känsla av att du har mer att uträtta, uppleva och tillföra i ditt liv? Känner du dig vilsen, tom och frustrerad? Längtar du efter mer lätthet, energi och glädje? Känns det som en ständig kamp att få ekonomin att gå ihop? Saknar du kärlek i ditt liv? Längtar du efter ett skönare och mer meningsfullt liv? Vill du förverkliga dina drömmar men vet inte hur? Känner du igen dig i något av detta och vill göra en förändring så har du kommit rätt.
Jag är en certifierad livscoach, diplomerad inom healing och utbildar mig till medium i Uppsala. Med min erfarenhet och kompetens kan jag hjälpa dig finna lycka och meningsfullhet.
En av mina egna rädslor på min resa var tankar om vad andra skulle tycka om jag uttryckte allt som var jag, om jag visade hela mig. Det visade sig vara en helt onödig rädsla. Idag har jag mer kärlek, mera stöd och sannare och djupare vänskap i mitt liv än någonsin tidigare. Visst har resan uppförsbackar och platåer plus en och annan grop. Men längs vägen kommer du upptäcka så mycket glädje och kraft, en inre frid och tacksamhet. Du kan ha ett liv där du känner en djup glädje i vardagen och ett liv som känns skönt och lätt att leva. Tycker du att det låter för bra för att vara sant? Det är det inte! Med mina kunskaper och kompetenser inom livscoachning och healing så kan jag hjälpa dig uppnå den där härliga glädjen som du längtar efter, vare sig du befinner dig i Enköping, Uppsala eller någon annan del av Sverige då samtalen kan ske både över telefon och personligen.