Om mig

Jag

Nu för tiden delar jag upp mitt liv i två delar, den ena handlar om mitt liv innan 2004 och den andra handlar om efter. Innan 2004 så levde jag mitt liv utifrån vad jag lärt mig under min uppväxt och det var att mina känslor inte ska styra mina beslut utan det är intellektet som ska sköta den delen.

Som barn var jag väldigt känslig och i min familj var det ingen fin egenskap så jag lärde mig tidigt att känslor var inget att lita på. Jag stängde av känslorna i den mån det gick och överlät till den logiska delen i mig att var styrande. Ovanpå det fanns även med från barndomen en stor portion av medberoende, med betoning på STOR.

Jag var ALLTID inkännande på andras behov, det var omöjligt för mig att koppla av helt med andra personer i närheten. Om du skulle fråga någon hur den personen uppfattade mig på den tiden så hade den inte sagt att jag var stressad eller så. Det var inte på det viset. Jag trodde att jag älskade att vara omtänksam och finnas för andra JÄMT. Jag trodde att det skulle vara så för jag visste helt enkelt inget annat.

Jag hade ett ”bra” liv. Om man ser på det utifrån så hade jag ett jobb jag trivdes med och gjorde karriär, barn, villa, man och vänner. När semestern närmade sig sitt slut 2004 kände jag att jag inte hade ork att gå till jobbet så jag bokade en tid hos företagshälsovården, och på vägen in till läkarens mottagningsrum svimmade jag av utmattning. Jag hade fått massor av tecken säkert under flera år men trott att det var näringsbrist mm.

Nu började en lång väg tillbaka till ett nytt liv, med ett helt annat fokus. För jag förstod att jag gjorde något generalfel. Jag förstod att jag behövde rikta fokuset inåt, mot MIG. Min kropp visade vägen med tydliga signaler om vad som var rätt för mig att göra. Jag kunde inte gå emot det, för då vart jag fullständigt yr. Så man kan säga att min kropp var tvungen att ta i med hårdhandskarna för att jag skulle börja lyssna. Sorgligt men sant. Och jag är DJUPT tacksam för den lärdomen.

Sen den sommaren 2004 har jag gått många utbildningar och kurser och alla har handlat om att lyssna inåt, känna efter, stärka intuitionen, kontakten med universum, kontakten med min själ, helande energi, mediumskap, kortläsning, tarot, änglarna … jag kommer inte ihåg alla men de har tillsammans gett mig en gedigen kunskap. Men det viktigaste jag lärt mig sen 2004 är att JAG är den viktigaste personen i MITT liv.

Jag läker och lär fortfarande. Jag är ingen perfekt människa, jag har dippar och dåliga dagar precis som du. Men grundtonen i mitt liv är ljus, det är glädje och kärlek som präglar mitt liv och jag känner tillit. Tillit till mig själv och mitt liv eftersom det är JAG som skapar mitt liv.

Det underbara med livet är att varje dag är en möjlighet att göra nya val som leder mot nya spännande möjligheter för den som vågar sig ut på okänd mark. Jag vet inte hur mitt liv ser ut om 10 år men jag vet att jag skapat det och det ger mig tillit till framtiden.

2014 utbildade jag mig till Livscoach och jag kan lova dig att när jag fick mitt certifikat så såg alla min själsliga glädje! I hjärtat har jag alltid känt mig som en Livscoach. Jag fick nyligen veta tack av en vän som kan numrologi att jag har Livsväg 11. Jag är inte så insatt i det så jag googlade och jag känner verkligen igen mig. Jag har alltid intuitivt känt vad personer behöver och jag älskar att lyfta andra, få dem att må bättre med sig själva och göra förändringar som leder dem framåt. Och jag har alltid vetat att jag ska nå ut till många, prata inför många vilket har skrämt skiten ur mig förut men nu har jag landat i det. Nu ”längtar” jag 😉

Jag har fortsatt att utbilda mig. Ett tag ville jag bli hypnosterapeut för att kunna komma åt det som klienterna inte är medvetna om. Men jag hittade en annan väg att gå för att lösa detta. Jag har lärt mig kraftfulla energiverktyg som går på djupet och ger omedelbara resultat! Jag vågar mig på att ödmjukt säga att de är magiska.

Och jag vill passa på att berätta att äntligen efter 1,5 år så är min webbkurs klar! Den är uppdelad i 5 delar som alla ger dig ett verktyg för att nå din inre vägledning, din själs visdom. Om du i dessa tider lider av oro och rädslor så kan den vara till hjälp. För inom oss har vi lugnet, tilliten, kärleken till livet och till oss själva. Men vi behöver medvetet rikta fokuset inåt för att hitta det <3 https://www.helenelilja.se/2020/03/17/webbkurs/

Jag tar emot klienter via telefon eller på min mottagning strax utanför Enköping.

Med kärlek

Helene Lilja Livscoach