Om mig

Mina tre hemligheter

Jag växte upp i en miljö där jag inte tilläts vara jag, jag lärde mig att jag finns för andra och att jag ska ta hand om andra. Jag var pappas favorit och jag växte upp i tron att jag var speciell och att hela vår familj var lite bättre än andra och samtidigt så fick inte jag var jag. Jag var väldigt otrygg som barn och kissade i sängen tills jag var nästan 12 år.

Jag fortsatte leva efter det jag lärt mig som barn och det slutade i utmattning år 2004. Där och då förstod jag att jag behöver lyssna inåt, lära känna mig själv och lära mig sätta gränser för min skull.

Jag gått många utbildningar och kurser och alla har handlat om att lyssna inåt, känna efter, stärka intuitionen, kontakten med universum, kontakten med min själ, healing, mediumskap, tarot, företagsutbildningar och ICT terapi med spetskompetens inom medberoende till narcissist. Den sistnämnde är den som hjälpt mig mest. Jag har gått från omedvetet allvarligt medberoende till medvetet måttligt medberoende tack vare ICT terapi.

Jag läker och lär fortfarande. Jag är ingen perfekt människa, jag har dippar och dåliga dagar precis som du. Men grundtonen i mitt liv är ljus, det är glädje och kärlek som präglar mitt liv och jag känner tillit. Tillit till mig själv och mitt liv eftersom det är JAG som skapar mitt liv.

Med kärlek

Helene Lilja Livscoach