Klienters ordNär jag först fick höra talas om ICT lät det lite för enkelt att kunna få resultat så snabbt och enkelt.
När terapin startade började det sakta krypa fram till mig att detta skulle inte vara så enkelt jag trott utan att det skulle ta mycket av min kraft.
Minnen började dyka upp från barndomen, såna som gjorde fruktansvärt ont att minnas men samtidigt var det en stark känsla av att allt detta måste upp till ytan! Det är nu eller aldrig tänkte jag flera gånger och såg framemot varje session med skräckblandad förtjusning.

Terapin jobbade på i kroppen nån dag innan redan och nån dag efter. Men, det som jag började märka vart efter var hur jag förändrades, började se saker på ett mycket tydligare sätt, och hade inget behov av att försvara mig tex i konflikt situationer, utan kunde hålla mig lugn. Tidigare var jag snabb att döma, försvara ”mitt rätt” slå bakut, bli arg sur o grinig.
Har inte varit varken sur eller grinig efter terapin började.

Jag har även fått förbättrad fysisk hälsa med bla mycket mindre värk i kroppen, speciellt i händer där jag har artros , ryggen är mycket bättre och jag känner mig energisk och pigg o glad.

Jag kan med säkerhet påstå att denna terapiform och du Helene med din starka intuition, värme och igenkänning har varit den livboj jag behövde för att orka fortsätta med mitt liv. Har varit på väg att ge upp många gånger men idag känner jag stor nyfikenhet och lust att utforska de åren jag har kvar på denna jord.
Jag är dig evigt tacksam för denna ovärderliga gåva du gav mig.
Tack Helen 🙏❤️✨☀️❤️


Stort tack Helene för att du kom in i mitt liv! Bad universum om hjälp att komma vidare och jag vann 3 månaders ICT terapi.
Det har varit en otrolig bra resa. Det har skett så mycket som jag inte kan förklara, har svårt att sätta ord på mina känslor och reaktioner. Jag har aldrig gjort det på riktigt alltså! Inte vågat, kunnat eller aldrig satt mig först. Har alltid tänkt på omgivningen och hjälpt till även om dom inte bett om det. Det har gått per automatik. Varit präglad och medberoende av bla skam och skuld.
Jag har satt ”livet” i min kropp mina upplevelser, trauman , tankar och känslor mm det har lett till att jag har bla värk och förlamning i höger sida. Läkarna tror att allt beror på depression. Visst allt skit leder nog till det också. Men jag har upptäckt att det inte räcker att bara prata om saker man måste våga känna och erkänna vad det gör med en. Erkänna den lilla flickans rädsla eller behov av bli sedd och omhuldad och kunna släppa det. Helene är fantastiskt!
Det har varit starka sessioner med skratt och gråt och befrielse och förändring. Magiskt kan jag bara säga!! Jag känner mig glad och hoppfull inför framtiden. Vet att det är mitt ansvar att leva utifrån mitt hjärta och nu har jag släppt på så mycket som bromsat mig. Jag vaknar ofta smärtfri nu. Visst det är mera att ta itu med men jag har fått hjälp på vägen. Tusen tack Helene. ❤️Lotta S
Helena