ICT Medberoende/Narcissist expert

ICT Medberoende/Narcissist Expert

ICT är en unik terapiform som på endast några få minuter frigör och läker livslånga problem, begränsningar, trauman mm. Dess fantastiskt snabba och djupgående verktyg & metoder gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.
För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet.

ICT Medberoende/Narcissist Expert är en påbyggnadsutbildning där vi fördjupar oss i vad det är som gör att vi blir medberoende, hur man läker medberoende och blir fri från dragningskraften till narcissister. Utbildningen är upplevelsebaserad så vi går personligen igenom hela processen vilket är en stor fördel för vi vet vad det handlar om när vi hjälper våra klienter.

Denna kompetens är inte vanlig bland terapeuter idag. Har du erfarenhet av narcissister och vill ha hjälp så kan jag varmt rekommendera en ICT Terapeut med medberoende/narcissist kompetens.

Jag är under utbildning och då är priset för en session lägre. Varmt välkommen att boka tid!