ICT Medberoende till narcissist terapeut

Helene Lilja Cert. Medberoende till Narcissist Terapeut

ICT Medberoende till narcissist Terapeut

Upplever du att du verkar dra till dig narcissister eller har du ett mönster av destruktiva relationer som du vill bli av med?

När vi som barn inte vår vara som vi är utan lär oss att vi behöver anpassa oss och att andras behov är viktigare än våra egna, då utvecklar vi vad som kallas för medberoende. Vi hjälper andra och försöker få de att förstå och ändra sig, vi har svårt att sätta gränser och säga ifrån, vi bär på ska och skuldkänslor, vi förnekar det vi blir utsatta för och vi känner oss inte som betydelsefulla. Detta beteende gör oss till ett lätt byte för narcissister.

Vill du ta reda på om du är medberoende till narcissist? 60 frågor som kommer ge dig svar på vilken nivå av medberoende du ligger på, vilka konsekvenser det får i ditt liv och vilken riskzon du är i för att utsättas för narcissistiska övergrepp.

Gör detta test

ICT är en unik terapiform som på endast några få minuter frigör och läker livslånga problem, begränsningar, trauman mm. Dess fantastiskt snabba och djupgående verktyg & metoder gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.
För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet.

Har du erfarenhet av narcissister och vill ha hjälp så är du varmt välkommen att kontakta mig via e-post.

Vad några av mina klienter säger om ICT: