Fall in love with the person in the mirror

Fall in love with

Fall in love with the person in the mirror who has been through so much but is still standing.
– Malin Henriksson Pratt

Så vackert! Jag älskar denna mening. Vi behöver bli snällare mot oss själva, mycket mycket snällare. Och acceptera oss fullt ut och jag vet att det är lättare sagt än gjort. Men det går! Jag vet med egen erfarenhet att det går. Jag har varit väldigt hård och kritisk mot mig själv, mycket mer än mot andra. Men efter att ha jobbat mig igenom många sår och trauman från barndomen så kan jag faktiskt känna kärlek till mig själv. Inte alltid men jag kan känna det och jag är mycket mycket snällare mot mig själv.

Vill du veta mer eller vill du ha hjälp med att läka ditt inre? Du är varmt välkommen att skriva till mig

Med värme <3

HL-AutografDu kanske även gillar