Trauma terapi

Traumaterapi

”Utan dig Helene och ICT hade jag ännu varit en trasig själv. ICT är den enda behandling som hjälpt mig. Blev riktigt förvånad hur snabbt min kropp, själ och sinne blev befriad från mitt medberoende till en narcissist och även från fruktansvärda saker från min barndom som mitt undermedvetna skyddat mig från.
Jag har blivit mycket starkare i själen och jag känner ett lugn i hela mig och jag känner mig inte inte besatt av narcissisten längre.
Innan jag lärde känna dig Helene så levde jag inte, jag var nedbruten och bara en skugga av mitt forna jag ….. men nu så uppskattar jag livet, jag känner glädje och nu är det äntligen min tur att få leva och få bli lycklig.
Tack Helene för din kärlek och omtanke för andra människor, borde finna fler som dig.
Jag kommer sakna våra samtal.”

– Åsa

Jag jobbar med en metod som heter ICT som är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.

Passa på att prova ICT för 1.000 kr (ord. pris 1.250 kr) som du också får dra av om du vill fortsätta med mitt 3 månaders program som denna klient har gått, det programmet heter ”Från överleva till leva”.

Vill du veta mer eller boka ett fritt samtal, varmt välkommen att skriva till mig

Du kanske även gillar