Forskningen visar att narcissisten tar över dig!

Traumaterapi

Forskningen visar att arcissisten tar över dig. Det finns tester som bevisar att medlemmarna i ett rockband påverkas av musiken de spelar så pass att deras hjärnor synkas, hjärnorna blir ett med varandra. På samma sätt funkar det med ord, musik och ord är frekvenser som påverkar våra hjärnor mer än vad vi trott förut.

Narcissister är parasiter som använder människor för att leva. Man kan nästan tro att det finns en skola för hur man gör det som alla narcissister har gått men så är det naturligtvis inte. Instinktivt vet de hur de ska göra för att ta över oss, kontrollera oss. Ofta är de inte ens medvetna om att de gör det, det är helt enkelt fullständigt naturligt för dem.

Denna video är väldigt intressant, jag vill varmt rekommendera dig att se den. Professor Sam Vaknin är själv narcissist och har studerat narcissistiskt beteende i många år.

https://youtu.be/mzt236GsfGc

Efter att jag sett denna video så får jag lite mer förståelse för hur ICT kan vara så effektiv, ICT är metoden jag använder för att hjälpa mina klienter frigöra sig från trauman och övergrepp. ICT frigör dig från det som inte är ditt och ibland med magiska resultat.

Vi pratades vid tre gånger vilket gjorde att jag vågade lämna min då sambo. Du hjälpte mig att se att det var inte mitt fel och att han behandlade mig fel.
Jag har en lång väg kvar eftersom är mycket som ligger kvar som finns från min uppväxt. Fast jag ser allt med klarare ögon nu.
Jag vet inte om mitt ex kommer låta mig vara men jag tror jag har större chans att stå emot. Tack ❤️

– Johanna

Utan dig Helene och ICT så hade jag ännu varit en trasig själ. ICT är den enda behandling som hjälpt mig, blev riktigt förvånad över hur snabbt min kropp, själ och sinne blev befriad från mitt medberoende till en narcissist och även från fruktansvärda saker från min barndom som mitt undermedvetna skyddat mig ifrån.
Jag har blivit mycket starkare i själen och jag känner ett lugn i hela mig o jag känner mig inte besatt av narcissisten längre.
Innan jag lärde känna Helene så levde jag inte, jag var nedbruten och bara en skugga av mitt forna jag .. men nu så känner jag glädje och nu är det äntligen min tur att få leva och få bli lycklig.
Tack Helene för din kärlek och omtanke för andra människor, borde finnas fler som dig ❤️ kommer sakna våra samtal 🙏❤️

– Åsa

Hade just lämnat ett destruktivt förhållande o hade många smärtsamma upplevelser i min ryggsäck. Saker som gjorde mig till en hårdare o inte så lycklig människa. Saker som jag fått till mig var sant. Till slut stod jag inför faktum. Fortsätter jag på detta viset så kommer jag inte bli mycket äldre. Varken kroppen eller själen ville leva längre. Inte för att jag var självmordsbenägen eller så, bara ingen ork att kämpa vidare.
Kom då i kontakt med Helene Lilja o hängde lite motvilligt med på gruppterapi. Den första gången kände jag ett motstånd att lämna ut mig till totala främlingar. Men detta var ju inga främlingar. De var precis som jag, människor med liknande upplevelser o sår. Stundtals en spegelbild av mig själv fast med lite andra funderingar och tankesätt. En annan vinkel på samma problem. Lärde mig massor att bara lyssna.
Den värme Helene spred i denna grupp gjorde det så enkelt, till o med att förlika sig med smärta blev enklare. Trodde ALDRIG på ett tillfrisknande. Mitt mål var att inte må lika dåligt. Kunde aldrig gissa hur det skulle bli. Känna lättnaden i kroppen efter varje terapistund. Kände mig lättare och lättare.
Tack vare Helenes uppmärksamhet så fick jag löst upp den knut som suttit där sedan 12 år tillbaka. Trodde aldrig jag skulle bli fri från den. Men här sitter jag nu 18 timmar senare med en så lätt själ, ett varmt hjärta. Jag har slutligen kunnat förlåta mig själv. Släppt på allt agg jag burit omkring på. Allt klankande på mig själv. Först nu fick jag en glimt av vilket mörker jag befunnit mig i.
Kan inte nog tacka Helene för att ha hjälpt mig få ljuset o styrkan tillbaka. Viljan att kämpa vidare. Ska bli så intressant att se vart ICT för mig vidare. Det enda jag är säker på är att det kommer bara bli ljusare, lättare o jag kommer att kunna älska mig själv igen. Tack snälla snälla Helene ❤️❤️. Du har räddat mig på fler sätt än du anar. ❤️

– Helena

Vill du också må bättre? Passa på för just nu kan du ……..
– boka en online ICT session för endast 1.000 kr (ord. pris 1.250 kr) och om du väljer att fortsätta med mitt 3 månaders program så får du tillgodogöra dig den kostnaden.
– prova på online gruppterapi för 750 kr, begränsat antal platser.

Varmt välkommen att kontakta mig!❤️

Du kanske även gillar