Klients ord

Kundsägning ÅJ

”Utan dig Helene och ICT så hade jag ännu varit en trasig själ. ICT är den enda behandling som hjälpt mig. Blev riktigt förvånad över hur snabbt min kropp, själ och sinne blev befriad från mitt medberoende till en narcissist och även från fruktansvärda saker från min barndom som mitt undermedvetna skyddat mig ifrån.

Jag har blivit mycket starkare i själen och jag känner ett lugn i hela mig och jag känner mig inte besatt av narcissisten längre.

Innan jag lärde känna dig Helene så levde jag inte, jag var nedbruten och bara en skugga av mitt forna jag ….. men nu så uppskattar jag livet, jag känner glädje och nu är det äntligen min tur att få leva och få bli lycklig.

Tack Helene för dig kärlek och omtanke för andra människor, borde finnas fler som dig ❤ kommer sakna våra samtal 🙏❤

-Åsa”

Vill du också gå från överleva till leva? Jag erbjuder ett fritt samtal där vi kikar på din situation, vad du vill förändra och om jag är rätt person att hjälpa dig.

Varmt välkommen att kontakta mig

Du kanske även gillar