Gående meditation och budskap

Farmgirl glädjespridare

Jag har skapat mig en alldeles underbar morgonrutin, något som jag länge velat ha men inte riktigt fått till. Den morgonrutin jag gör nu ger mig en sån otroligt välmående känsla som är som en blandning av kärlek, inspiration och tacksamhet! Kan det bli bättre? Näe, inte som det känns nu iaf 😉

Så vad gör jag då? Jo, jag börjar med Gabby Bernsteins 21 days meditation challenge och idag var det gående meditation. En helt ny upplevelse för mig, jag har aldrig gjort något liknande förut. I meditationen pratar hon och påminner om andningen. Och det var så starkt för mig! Jag kan inte återberätta det, det skulle inte göra upplevelsen rättvisa. Just nu kan jag inte sätta ord på hur det gick till men för mig kändes det magiskt. Jag fylldes av kärlek till mig, till livet, till universum, till moder jord och tacksamheten flödade i min kropp.

Sen ställde jag mig ute på altanen på baksidan där solen skiner och det är vindstilla. Jag står och gör en kundalini-meditation som innefattar eldandning. Gabby kallar den EGO Eradicator, du hittar den här. Det är för att släppa på blockeringar och frigöra stress och oro.

Efteråt så satte jag på EMDR Music Therapy (finns på Spotify) det är helande music som är väldigt behaglig att lyssna på. Jag satte mig på en korgstol och vände mig till Universum för att be om hjälp med en föreläsning som ingår i ett jättespännande projekt som startar i höst. Och POFF så kommer det heelt fantastiskt bra idéer! Jag hade tänkt mig ett helt annat ämne men här dök det upp nåt som är så bra att jag bara måste göra det! För det innefattar lite mer interaktivt med publiken vilket jag gillar. OMG! I´m blown away! Så mycket hjälp det finns att få om man bara ber om hjälp och öppnar sig för vad som än kommer.

Har du provat att be Universum om hjälp? För att Universum lättare ska kunna nå oss behöver vi vara i de lättare energierna i kroppen, dvs glädje, välmående, lugn osv. När vi är stressade och oroliga är det svårare att få till sig budskapen.

Jag önskar dig en helt fantastisk dag!

Med kärlek
Helene

Du kanske även gillar