VILL DU BLI FRI FRÅN TRAUMA?

Trauma HB

En klient berättar:

”Några rader till dig som, precis som jag gjorde för ett tag sedan, satt o funderade om ICT var något för mig. Ta dig tid att läsa detta.

Hade just lämnat ett destruktivt förhållande o hade många smärtsamma upplevelser i min ryggsäck. Saker som gjorde mig till en hårdare o inte så lycklig människa. Saker som jag fått till mig var sant. Till slut stod jag inför faktum. Fortsätter jag på detta viset så kommer jag inte att bli så mycket äldre. Varken kroppen eller själen ville leva längre. Inte för att jag var självmordsbenägen eller så. Bara ingen ork att kämpa vidare.

Kom då i kontakt med Helene Lilja o hängde lite motvilligt med på gruppterapi. Den första gången kände jag ett motstånd att lämna ut mig till totala främlingar. Men detta var ju inga främlingar. De var precis som jag, människor med liknande upplevelser o sår. Stundtals en spegelbild av mig själv, fast med lite andra funderingar o tankesätt. En annan vinkel på samma problem. Lärde mig massor av att bara lyssna.

Den värme Helene spred i denna grupp gjorde det så enkelt, till o med att förlika sig med smärta, blev enklare. Trodde ALDRIG på ett tillfrisknande. Mitt mål var att inte må lika dåligt. Kunde aldrig gissa på hur det skulle bli. Känna lättnaden i kroppen efter varje terapistund. Jag kände mig lättare o lättare.

Tack vare Helenes uppmärksamhet, så fick jag löst upp den knut som suttit där sedan 12 år tillbaka. Trodde aldrig jag skulle bli fri från den. Men här sitter jag nu 18 timmar senare med en så lätt själ, ett varmt hjärta. Jag har slutligen kunnat förlåta mig själv. Släppt på all agg jag har burit omkring på. Allt klankande på mig själv. Först nu fick jag en glimt av, vilket mörker jag befunnit mig i.

Kan inte nog tacka Helene för att ha hjälpt mig få ljuset o styrkan tillbaka. Viljan att kämpa vidare. Ska bli så intressant att se vart ICT för mig vidare. Det enda jag är säker på är att det kommer bara bli ljusare, lättare o jag kommer att kunna älska mig själv igen. Tack snälla snälla Helene ❤️❤️. Du har räddat mig på fler sätt än du anar. ❤️

Du kanske även gillar