Det är inte ditt fel!

Det är inte ditt fel

Du är värdelös!
Du fattar ju ingenting!
Du är så känslig!
Det var ju bara ett skämt!
Du har ingen humor!
Jag gör allt för dig och du bara gnäller!
Du är så otacksam!
Ingen annan än jag står ut med dig!
Jag älskar dig, jag klarar mig inte utan dig!

Och den inre dialogen som följer:
Jag måste sluta gnälla! Han/hon försöker ju.
Jag måste sluta vara så känslig! Han/hon menar ju inget illa.
Om jag bara höll tyst skulle allt vara bra!
Det är mitt fel att han är otrogen! Jag är så fet och ful.
Varför kan jag inte bara vara glad?!
Jag skulle inte svarat emot, allt är mitt fel!

TÄNK OM DET INTE ENS HANDLAR OM DIG? TÄNK OM ALLT ÄR MANIPULATION OCH PROJICERINGAR? TÄNK OM DET INTE SPELAR NÅGON ROLL HUR DU SER UT, VAD DU GÖR OCH INTE GÖR, OM DU SÄGER NÅGOT ELLER INTE?

För tänk efter, du lyckas ju ändå inte göra något rätt eller vara rätt. Om du svarar är det fel, om du inte svarar är det fel. För faktum är att det spelar ingen roll, personen som manipulerar dig söker drama och kaos. Den personen får uppmärksamhet och energi av det så den gör allt för att få en reaktion av dig! Vinklar och ljuger, projicerar och provocerar. Sen kan den vara den personen som tröstar dig när du brutit ihop, men det betyder INTE att den bryr sig eller är snäll. Det betyder att den fått vad den vill ……..

DET ÄR INTE DITT FELl! DET HAR ALDRIG VARIT DITT FEL FÖR DET HAR INTE HANDLAT OM DIG!

Har du varit utsatt för detta? Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig bli fri från skuld och skam och känna större trygghet i att vara du?

Skicka ett mail så bokar vi ett fritt samtal ❤️

HL-AutografDu kanske även gillar