När vi överlever barndomen

När vi överlever barndomen så fortsätter vi överleva som vuxna. För att börja leva behöver vi bli medvetna om detta och öppna upp vårt hjärta för oss själva.

Jag har gått igenom detta, både överlevt min barndom och överlevt som vuxen ända tills den livsstilen inte kunde fortsätta vilket gjorde att jag dängdes i backen hårt och utmattningen var ett faktum. Jag är så glad över detta idag för annars hade jag fortsatt så länge till, jag var så omedveten om mig själv och vem jag var. Jag levde utifrån och in, andras behov och förväntningar var mitt fokus. Jag visste inget annat.

Under 20 år har jag gjort en djupdykning och mig själv och lagt pusslet dels över vad jag varit med om men också vem jag är. Idag är jag FRI att leva inifrån och ut och jag lever mitt livs syfte vilket är att hjälpa andra leva sitt.
❤ Vill du känna kärlek till dig själv?
❤ Vill du sluta vara en people pleaser?
❤ Vill du leva ett meningsfullare liv?
❤ Vill du dig trygg i att vara autentisk?
❤ Vill du sluta bry dig om vad andra tycker och tänker?

Är du redo för en förändring? Tillsammans skapar vi förändringar som kan kännas näst intill magiska!🤩
Jag jobbar via telefon och erbjuder ett fritt introsamtal för att ge dig en möjlighet att känna in om jag är rätt person att hjälpa dig vidare.

Varmt välkommen att kontakta mig för bokning.

Du kanske även gillar