Hur bra det blir när man följer flödet

Följa flödet

Innan en session så ber jag alltid om hjälp. Hjälp att följa flödet, hjälp att släppa på prestation och hjälp att sessionen ska bli så bra som möjligt för klienten. Jag har aldrig en förutbestämd plan, jag litar fullt på universum och att det som dyker upp är det bästa för klienten.

Inom ICT så finns det ett verktyg som skapar en ny anknytning och det går ut på att klienten får en ny födsel in i detta liv, den perfekta födseln.

Under en session igår så dök det upp i mitt huvud att klienten behövde en ny anknytning så jag berättade om det och vi bestämde att det ska ske i nästa vecka. Vi har alltid session på torsdagar så jag berättade vilket datum det är så utropar klienten: -Det är min födelsedag!

WOW! Jag fick rysningar över hela kroppen! Klienten får en ny födsel på sin födelsedag! Det är ju magiskt!

Du kanske även gillar