”Vi gjorde det Helene!”

Kundomdöme JD

”Vi gjorde det Helene!”
Min klient sa orden med glädje i rösten och med tårar i ögonen. Jag satt med tårarna rinnandes och fick svårt att få fram något så jag svarade bara ”JA!”. Det var vår sista session och vi var båda rörda.

Allt började med att klienten kontaktade mig och ville boka ett fritt samtal, under samtalet uttryckte klienten att hon vill lämna en destruktiv relation och hon bestämde sig för att gör en investering i sig själv på 16.500 kr. Denna investering innebar ett personligt program, 14 st ICT sessioner och med personligt stöd via sms mellan sessionerna. Klienten valde räntefri avbetalning på 24 månader och vi bokade vår första session.
Under dessa månader som gått har hon lämnat relationen och hon är trött men glad. ”Jag skulle aldrig klarat detta utan dig” säger hon och jag svarar att vi är ett team. Jag är så ödmjukt tacksam över att få förtroendet att bidra till att hennes barn får växa upp med en mamma som är tryggare i sig själv och lever sitt liv, inte någon annans. ❤

Vill du också gå från överleva till leva? Varmt välkommen att boka ett fritt samtal med mig 🙏❤

Du kanske även gillar