❤️SJÄLVKÄRLEK❤️

Självkärlek

❤️SJÄLVKÄRLEK❤️

Den här veckan har handlat mycket om smärtan och sorgen över att jag inte blev sedd eller älskad för den jag var.

Kelly Clarksons låt ”Peace by peace” har gått på repeat och orden ”Your love wasnt real, it was earned” har hjälpt mig få tag på den djupa djupa sorgen inom mig. Jag har släppt ut den förut men jag har varit utsatt för det under hela min uppväxt och tillåtit det som vuxen pga mitt allvarliga medberoende så jag har burit på mycket av det inom mig.😟

Jag har också haft ont i ryggslutet den här veckan och det handlar bl a om känslor när man har ont där. En bok som står på min önskelista är ”Kroppen talar till dig” av Lise Bourbeau. Där beskriver hon vad de underliggande orsakerna kan vara när kroppen visar symptom och jag tycker det är intressant.🤓

Jag är inte arg på min pappa, jag känner kärlek när jag tänker på honom. Min tro är att min själ valde den familjen att födas till för att läka just detta sår, och med det kunna känna kärlek till mig själv och min kropp.

Imorse stog jag naken framför spegeln. Jag ser brösten, magen, låren, armarna som alla är mer än fylliga och när jag till sist ser på mitt ansikte så ser jag ett leende och ögon fyllda av värme. Jag har alltid kunnat se det vackra i andras fylliga runda former men aldrig när det har kommit till mig själv, då har självföraktet tagit över. Men inte idag, idag såg jag det vackra i min kropp.🙏🏻

När du läker ditt medberoende så växer kärleken till dig själv och den inre kritiska rösten hörs alltmer sällan. När du älskar dig själv så tillåter du inte andra att behandla dig illa. Jag vet för jag har själv gjort den resan som jag kallar att gå från överleva till leva.

Jag hjälper dig gärna med detta, ICT är magiska verktyg som kommer åt det undermedvetna där dina trauman och sår från psykisk misshandel är undanstoppade. Varmt välkommen att skriva till mig.

Detta foto tog jag för några dagar sedan. Jag hade gråtit och mött mitt inre barns sorg och tänkte att jag skulle göra ett inlägg om det och för att visa mig sårbar, naken, autentisk vilket har varit superläskigt förut.

Ser du hjärtat på mitt bröst? 🥰

HL-Autograf

Du kanske även gillar