Igår fick jag en insikt som smärtade djupt

Igår fick jag en insikt som smärtade djupt. Jag har haft en alldeles fantastisk helg med goda vänner, familj och barnbarn. Men när jag satt för mig själv en stund igår så kände jag en sorg. Jag förstod inte vad det kunde handla om men jag lät den vara och satt och kände in mitt inre barn. När jag gjorde det kändes sorgen ännu starkare och plötsligt fick jag klart för mig vad den handlade om och jag började gråta.😢


I hela mitt liv har jag visat omtanke om andra för att det är min största inre längtan, att någon ska bry sig om mig. Jag har varit omtänksam mot andra men inte mot mig själv.
Och det var så skönt att inte hamna i offret som jag gjort förut, ni vet att ”jag inte får det jag behöver från andra” för det är inte det det handlar om. Det handlar om att jag ska ge mig själv det jag behöver först och sen i nästa steg begrunda vad mina relationer betyder för mig och om jag mår bra av dem. YES! Ännu ett steg mot Fri från medberoende!🙏


Jag sa till mitt inre barn det hon behövde höra och höll om henne när hon bottnade i sin sorg, att hon inte fått den omtanken hon behövt.
Nu ska jag visa henne omtanke så mycket jag bara kan😊🥰


Hur mår ditt inre barn? Har du kontakt eller upplever du det svårt?

Vill du ha hjälp med det? Varmt välkommen att skriva till mig.

HL-Autograf

Du kanske även gillar