Spännande nyhet på gång!

Jag söker testpiloter

Spännande nyhet på gång och jag söker testpiloter!


Jag är så glad och förväntansfull! 😀Jag kommer inom kort att lansera en community, i skrivande stund så jobbar vi för fullt jag och min sambo för att få klart det tekniska.🙏
Den här communityn kommer att innehålla ett forum där man anonymt kan diskutera och ställa frågor, jag kommer spela in videos med tips och verktyg, det kommer finnas pdf:er för den som vill läsa om narcissism och medberoende, jag kommer framöver hålla frågestunder och webinarer via Zoom och så kanske en och annan onlinefika 😉


Nu söker jag personer som vill hjälpa mig att testa den här plattformen så att allt fungerar som det ska. Du behöver vara aktiv, ställa frågor i forumet, titta på videos och komma med återkoppling, läsa dokument, vara med på Zoommöte för att testa tekniken osv osv. Detta arbete ska förhoppningsvis påbörjas under nästa vecka och vara klart innan 30/1 (om allt går som planerat 🙈).

Varmt välkommen att kontakta mig om du är intresserad av att vara testpilot.❤

Du kanske även gillar