Välkommen 2022

🌟 VÄLKOMMEN 2022 🌟


Året som gått har innehållit allt vad livet är. Ja ni vet, både goods and bads så att säga. Det finns vissa saker som sticker ut känner jag när jag rent spontant skriver detta och blickar tillbaka på 2021.


🧚‍♀️ Jag blev Cert. ICT Terapeut med spetskompetens inom medberoende till narcissist. Detta toppar allt jag gjort tidigare! Jag är så oerhört stolt och tacksam, äntligen har jag hittat det jag är ämnad för att göra: hjälpa människor som varit utsatta för psykisk misshandel och trauman.


🍀 Jag tog beslutet att ta hjälp av en coach för att ta mitt företag till nästa nivå och ingår i en gemenskap av coacher som alla vill gå från dröm till livsstil. Det var just detta som kickade igång mitt företag och jag har skapat en fb-grupp, 3 månaders program och gruppterapi tack vare det.

🙏 Jag har bidragit till att så många människor har släppt på gamla programmeringar och manipulationer, övergrepp och trauman, psykisk misshandel, skam, skuld och gått från överleva till leva. Jag har fått så fina recensioner från dessa människor, så fina att jag nästan har svårt att ta till mig det.


‼ Jag har satt gränser för att ta hand om mig själv trots att det varit väldigt svårt.


🙌 Jag har följt min inre vägledning, själens röst. Det har inte alltid varit lätt eftersom jag lätt går in i att prestera men rösten inom mig har sagt ”följ inspirationen och ha tillit”.


⭐️ Jag har målat en tavla och jag älskar den! När jag tittar på den så kan jag inte förstå att det är jag som målat den! Jag som förut alltid varit så självkritisk att jag inte kunnat titta på det jag skapat utan att leta fel men så är det inte längre.


🐠 Jag har upptäckt att jag älskar att vara ute på sjön och fiska med min älskling, vi hade en underbar sommar tillsammans med familj och vänner. Ett kärt minne som vi skrattade åt senast igår var när en båt kom farande i ganska snabb fart och lilla barnbarnet Sam 4,5 år hytte med sin lilla näve och utropade: – Hörru!


Nu står ett nytt år för dörren och jag har en stark känsla av att det kommer bli ett härligt år! Låt oss starta det nya året med den känslan!😀👊

HL-Autograf

Du kanske även gillar