2022 Kärlekens år

Klients ord

2022 Kärlekens år. För mig handlar detta år om kärlek och omtanke, släppa på värderingar och dömande om sig själv.

Som medberoende är vi experter på att ge till andra, men mycket sämre på att ge till oss själva. För mig är det så sant att om man hjälper och tar hand om andra men inte sig själv så är det ett medberoende. För du är den viktigaste personen i ditt liv.

Kanske finns det någon del inom sig som hoppas på att bli räddad ….. Jag hade en liten tjej inom mig som hoppades att någon vuxen skulle komma och rädda henne, se henne, ta hand om henne kärleksfullt. Är det så för dig? Tillåt dig då att känna det, känn sorgen, smärtan över att det var så för dig när du växte upp.

Det finns en rädsla hos många att gräva i sitt eget ”mörker”, jag har själv upplevt skräckblandad förtjusning många gånger inför ICT-sessioner. Ett barn som inte får visa sina känslor lär sig förneka och inte känna dem, men när det inte längre går att hålla tillbaka dem så känns det som att det blir för mycket, att man inte klarar det. Och det följer ofta med upp i vuxen ålder.

Vi ÄR inte våra känslor, vi KÄNNER våra känslor. Känslor kan inte skada oss. När man tillåter sig att känna fullt ut, dvs bottna i en stark känsla så släpper den.

Om du kämpar nu, om det är jobbigt och om inget av det du försöker med hjälper så kanske det är så att det är dags att utforska ditt inre, det smärtsamma som ligger i det undermedvetna. Det som du lever från att undvika.

Jag erbjuder ett fritt samtal. Det samtalet innebär att vi båda får möjlighet att känna in om jag är rätt person att hjälpa dig vidare.

Är du redo att göra 2022 till ditt år? Året då du gör dig fri från din historia och går från överleva till LEVA? 🙋

Du är varmt välkommen att skriva till mig om du vill boka en tid.

HL-Autograf

Du kanske även gillar